Bijgerecht

 

 

 

 

KRUIDIGE AARDAPPELSALADE

 

bijgerecht - 4-6 personen - 20 min.

 

Boen 1 kg vastkokende aardappelen (puur en eerlijk biologisch) schoon en snijd ze in plakken van ca. 1/2 cm. Kook deze in 12-15 min. gaar.

Meng intussen 1 fijngesnipperde sjalot, 1 el fijngesneden peterselie, 1 el verse tijmblaadjes, 1 el gesneden bieslook met 150 ml Griekse yoghurt en 2 el mayonaise. Breng dit op smaak met peper en zout.

Schep de dressing door de warme aardappelen en laat ze op kamertemperatuur verder afkoelen.

 

Bewaar de afgekoelde aardappelsalade vervolgens tot gebruik afgedekt in de koelkast.

 

 

Lekker met plakjes stokbrood (oerbrood) en reepjes rauwe koolrabi of een salade.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------